31 Aralık 2013 Salı

Kenzo

FASHİON
Kenzo Catwalk Fashion Show Paris 2014 sloganıyla ayakkabı ve aksesuar grupları ile her zevke hitap eden modellerİ sunan Kenzo yeni koleksiyonuyla severleri ile buluştu. 


Kenzo Catwalk Fashion Show Paris 2014
Kenzo koleksiyonun da sezon trendi Lim ve Leon su damlaları teknoloji malzemeleri ile sunduğu su damlası desenleri ile sörf kültürünü yeni koleksiyonu ile tanıtı.Kenzo Catwalk Fashion Show Paris 2014 koleksiyonu maskülen tarzdaki modelleriyle etek,ceket ve elbiselerle takı ve aksesuarı ile ayakabı çantası ile bir bütünlük sağlayan kenzo ve Carol Lim ve Humberto Leon ile birlikte kenzo kodrarı uygulanarak olşturulmuştur.




Kenzo Şıklığı

Modeller hem günlük şıklık, hem de hafta sonu rahatlığı için tercih edilebilir özellikler taşıyor.Genç ve klasik tarzda ki bayan çizgi kalitesiile beğeni toplayan koleksiyon herkese hitap ediyor.Orijinal konseptli fırsatları sayesinde müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan marka, her tarza uygun özel olarak en sofistike parçaları tutkunlarıyla buluşturuyor.



Modern Çizğisi ile Kenzo
Kadınların hiçbir dönem vazgeçemediği ve her zaman trend olmasıyla fark yaratan zarafet ve şıklığın temsilcileri olarak dikkat çekiyor.Kenzo kalitesiyle de birleşen ayakkabılar bacakları daha uzun ve zayıf gösterirken giyen kadın ın hem şık hem de çekici görünmesine de fırsat yaratıyor.Kenzo bu kış hem sezona hem de yılbaşına uygun tasarımlarında her zevke uygun alternatif bulunuyor. Tercihini sadelikten yana kullanmak isteyenlere hitap eden minimal tasarımlara geotemetrik desenler eşlik ediyor.



Az çoktur mantığının hüküm sürdüğü minimal tasarımın ruhu, Kernzonu’un çizgisi, rengi ve biçimiyle sadelikten yana fark yaratan tasarımlarıyla öne çıkıyor.Çizgilerin ve renklerin kendi içinde dans ettiği geometrik desenler ise stilinden taviz vermeyen ve trendleri yakından takip edenlerin ise ilk tercihi Kenzodan yana kulanıyor. 

http://www.modablackk.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder