11 Ocak 2014 Cumartesi

Beş Ünlünün Güzellik Sırları

Moda Güzellik ve Yaşama Dair Her Şey
Büyük bir şevkle birinci sınıf ünlülerimizin kırmızı halıda ne giydiklerini takip ediyor olabiliriz. Ancak hayranlığımız o noktada son bulmuyor. Dünyanın en güzel kadınlarından, güzelliklerine nasıl kavuştuklarına dair öğrenecek çok şey var.



Güzellik Sırları Beş Ünlünün

Nicole Kidman zarif figürüne, Michelle Yeoh kusursuz cildine nasıl kavuştu dersiniz? Pek çoğu alışılmadık yollarla saf ciltlere ve sağlıklı vücutlara sahip oluyorlar.



1. Yağ Tedavileri

Cate Blanchett gibi yıldızlar, Avustralya fındığı ve zeytinin yağını kullanarak ciltlerine yumuşak bir cila katıyorlar. Aktris Emma Stone, üzüm çekirdeği yağına çok güveniyor. Scarlett Johansson, elma sirkesini yüzüne uygulamanın gücüne inanıyor.



2. Minik Egzersizler

Boş vakitlerinizde fırsattan istifade edip biraz kalori yakın. Michelle Yeoh, dişlerini fırçalarken esneme hareketleri yapıyor. Jessica Biel bir keresinde bana heykelsi bacaklara ve sıkı kalçalara nasıl sahip olduğunu göstermişti. Özellikle telefondayken ve günde pek çok kez duvara yaslanıp çömeliyor.


3. Öğütülmüş Kahve
Halle Berry, duş jeline öğütülmüş kahve ekleyerek kendi peeling ürününü yapıyor. Bu, kan dolaşımını harekete geçiriyor ve cildin pul pul dökülmesini sağlıyor. Kafein bazlı bir karışımın, çene hattının sarkık görünümünü geçici bir süreliğine azalttığı söyleniyor.


4. Ezilmiş Çilekler
Ezilmiş çilekleri bal, avakado ve yoğurtla karıştırarak cildinize sağlıklı bir parlaklık kazandırabilirsiniz. Catherine Zeta, Jones, bu sulu kırmızı meyveyi dişlerini beyazlatmak için de kullanıyor. (Çilekler elma asidi içeriyor ve bu da doğal beyazlatıcı bir madde.)


5. Kafa Masajı
Parlayan saç lüleleri içinse Bollywood’ün ünlü yıldızı Kareena Kapoor’un çok güvendiği sıcak yağlı kafa masajlarını öneriyoruz. Bu masajlar, onun saçlarına yumuşak bir parlaklık kazandırıyor. Zeytin, hintyağı otu, Hindistan cevizi veya badem... Bunların hepsi işe yarıyor. Masajın bir başka yararıysa her yanınızı kapsayan rahatlama hissi. Bu da güzellik konusunda her zaman bir artı.

http://www.modablackk.com/ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder