5 Ocak 2014 Pazar

Moschino 2014 Milan Defilesi

FASHİON
Sizin sitil ikonunuz kim?Benim sitil ikonum kesinlikle Moschino lüks markalar hazır giyimin pazarlama politikalarının bir parcaları olsada hedef elbete yüksek cirolar yapabilmek.




Moda dünyasının etkileri.

Moda dünyasının en etkili ismi kim sizce? Kenzomu,Valantinomu,Jean Paul Gaultiermı21 yüzyılın şimdiye kadar yaşanmış en etkili isim kim sizce bizimle paylaşırmısınız. 


Modanın değişen yüzleri hakında ne düşünüyorsunuz?

Marc jacobs,jil Sander,Jeremy Scott gibi yeteneklerin gelmesi ve tasarımcıların yer değiştirmesine moda endüstrisini besleyen önemli bir detay. Bununla olması gereken ve markaları geliştiren bir sürec.Tasarımcı başına geçtiği markanın özüne sağdık kalıp DNA'sını koruyup farklı yorumlar katması gerekiyor.


Dünya modasında neler oluyor?

Dünyada genel olarak talebe göre oluşmuş bir birinden farklı pazarlar var.Uzakdoğu pazarına yönelik yaptığmız işler Ortadoğu pazarı taban tabana çok farklı beklenti ve taleplerde.Amarika pazarı ise bambaşka bir dünya.Uzakdoğu gibi moda algısı gelişmemiş bölgelerdeki pazarlarda daha çok yenilikçi tasarımcılar sektöre yönlendiriliyor.


Ortadoğu pazarında marka rekabeti ön planda.Avrupa zaten markaya doymuş tekstil sektörleride krizin eşiğine gelmiş durumda.Böysenine büyük bir pazarda ayakta durmak çok zor yıkılmamak adına yenilikçi çizgisinden ödün vermeyecek  tarzı ve fiyatı  ile kendinden söz eddirecek olan ayakta kalmayı başaraçak.

http://www.modablackk.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder