5 Ocak 2014 Pazar

Prova Manken Görselleri


Prova manken
Mükemmel hatları,şehvetli eğimleri kaliteli duruşu ve ölçü güzelikleri ile modacıların gözdesi olan prova mankenlerini oluşturan modablackk siz değerli müşterilerimiz için her geçen gün model ve stil ağını genişletiyor.

http://www.provamanken.com
İLETİŞİM:05543415140  "Prova manken özeliklerinin tüm detaylarını sorabilir ve sipariş verebilirsiniz".









Moda evlerinde Haute Coutur çalışmaları yapan modacıların pencereleri artık modablackk prova manken bloguna bakıyor.Haute Couture,moda evleri,terzi ve tekstil sektörü ile tanıştıktan kısa bir süre sonra geniş bir kitleye sahib olan modablackk prova mankeni kalitesinden asla ödün vermiyor.Her geçen gün stil çizgisini genişleterek müşterilerimize daha güzel bir pence açmaya devam ediyor.





Prova Manken Büstleri

İç camaşırda yarım büstiyer,boy bustiyer,vitrin mankeni ve sohw gösterimleri ile çizgimizi her geçen gün stil ve kalıpımızı geliştirip siz değerli müşterilerimiz için kumaş ve aksesuar modülerimizle sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz.Müşterilerimizden,gelen istek üzere tüm ölçülerde özel ölçü ve ya standart ölçüler olsun her müşterimizin ölçü tablosunu uyguluyoruz. Tüm  müşterimiz bizim için çok değerlidir. Haute Couture penceresinde yarım büstiyere daha çok rabet görüyor.









                 http://www.modablackk.com/trend-haberler/item/980-kaliteli-kalib-prova-mankeninde-olusur





                                             

                                            

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder