12 Ekim 2014 Pazar

2015 KIŞ DEFİLESİ MİU MİU

MODA
Moda ve güzellik alanındaki gelişmeler her an son hızla gerçekleşiyor.Bu yüzden,onları takip etmekte zorlanabilirsiniz. Korkuya mahal yok. Şu sıralar gündemi meşgul eden konulardan en önemli olanları seçtik sizler için.


Miu Miu 2015 Paris Defilesi.

Özellikle pastel ve neon renkli çiçek desenleri ve basma baskılı  olan   çarpıcı modeller oluşturan  Miu Miu  belirginliği ile  göze çarpan  bluz ve sütyenlerin üstleri kırpılmış salyangoz ve fırfırlı modeller ile   tüvit kalem eteklerle nadide  şekilde  yıpranmış ve kırıştırılmış koleksiyonda göz alıcı  Paris  2015 Miu Miu tasarım  detayları. 


Şeker Pembesi Modası.

Tasarımcıların şekerci  dükkanlarını gezmek ister misiniz? Evet mi? Öyleyse 2015  sezonun pastel renkleri sizi de etkileyecek. Paris 2015 Miu Miu defilelerinde podyumu kuşatan pastel tonlarının sokak modası markalarında da görüleceğine şüphemiz yok. Pamuk helva pembesi, limonata sarısı, gökyüzü mavisi, leylak moru,kahve rengi ve envai çeşit renk seçeneği mevcut. Siz favori tonunuzu seçin ve onunla stil deneyleri yapmaya başlayın.




Chanel ve Christian Dior. 
Markaların 2015 koleksiyonlarını sundukları Paris Haute Couture defileleri geçtiğimiz hafta sona erdi. Podyumlarda kusursuz el işçiliğini anlatan tasarımların yanı sıra beklenmedik misafirler vardı.



Chanel ve Christian Dior defilelerinde stilettoları yerlerinden ettiler. Chanel’in el yapımı spor ayakkabılarının bir çiftinin yapımının yaklaşık 30 saat sürmesi, 3000 Avro fiyat etiketiyle satışa çıkacak olmasını açıklıyor.



.http://www2012modamoda.blogspot.co.uk/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder