13 Kasım 2012 Salı

Burcu Nallar 2012/13 Sonbahar/Kış

FASHİON
Burcu Nallar 2012/13 Sonbahar/Kış sezonunu, zamansız duruşunu koruyan, klasik parçaların modern dokunuşlarla yeniden yorumlandığı koleksiyonuyla karşılıyor.




2012/13 Sonbahar Trendi

Sınırları hayal gücünüzün koyabileceği bu koleksiyonda zamansız parçalar, fark yaratmak isteyen özgür ruhlu kadınlarla buluşuyor.en parçası olan kalem eteklerin deri, krepe ve dantelle buluştuğu, organzenin etekten gömleğe her türlü formda karşımıza çıktığı, güpür çan eteklerle romantizmin kaybolmadığı, krepi deri ile buluşturan elbiselerle özgüvenin dışa vurulduğu, peplum bluzlerin geometrik dekoltelerle fark yarattığı koleksiyonda, günümüz kadınının özgür ruhunu yansıtılıyor.



Siyahın Asi Duruşu ve Asaleti
Siyahın ağırlıkta olduğu koleksiyon bordo, saks mavisi ve beyaz parçalarla renkleniyor. Zamansız çizgiler zamansız renklerle buluşuyor.Krepe ve deriyi siyahın asaletinde birleştiren elbiseler hem feminen hem de maskülen bir duruşla fark yaratıyor. Özgüveni yüksek silüetler ortaya koyuyor.




Peri Masallarından Günümüze Gelen Moda

Her dönemin favori parçası olan kalem etekler krep, deri ve dantel kumaşlarla buluşuyor, sınır tanımaz kombinlerin tamamlayıcısı oluyor. Hem şık hem de rahat bir silüet çizen pelerin pardüseler, farklı metaryallerde ve renklerde karşımıza çıkıyor. Soğuk kış günlerinde şıklığından ödün vermeyen look’ların kilit parçasına dönüşüyor.Peri masallarından günümüze kadar gelen çan etekler organze ve güpür kumaşlarla yeniden hayat buluyor.Kalem etekler, çan etekler, bol paça pantolanlar için tamamlayıcı olan organze gömlekler feminen ruhu ve iddiasını ortayan silüetler yaratıyor.



Metal detaylarla zenginleştirilen elbiseler asil silüetlerin içindeki iddiayı dışa vuruyor. 
Peplum kesimlerin klasik bluzlar ve straples elbiselerle bluştuğu parçalar elegant çizgisinden ödün vermeyen kadınların anahtar parçası olmaya aday. Geometrik dekolteleri ile peplum çizgisinde farkı yakalayan bluzlar asil ama iddialı silüetler yaratıyor.Blackout ile trendler değil ruh haliniz look’unuzun anahtar parçasını oluşturuyor.

Cristiano Ronaldo :  modablackk.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder