14 Kasım 2012 Çarşamba

Fendi 2012/13 Koleksiyonu

FASHİON
Fendi 2012/13 koleksiyonuda deri garni konbinasyonundaki mutiş uyumu beni cezbetti harika bir konbin renkli derileri seviyoruz.




MODA
Kışın her hangi bir şeyin renklisinin moda olması mutluluk verici deri pantalonlar bu kış bizi bu anlamda sevindiren bir trend oldu.Ben giyemem,ben klasikciyim,bana yakışmaz diyorsanız,kimlerin hangi renkleri tercih ettiğine bakarak fikre ısınabilirsiniz.




NewYork moda haftası
Merakla beklediğimiz NewYork moda haftası 6 Eylül'de başladı.Moda dünyasına yön veren markalar ve tasarımcılar yaz sezonundada desenleri ön plana çıkarıyorlar. 100'ü aşkın defilenin gerçekleştiği NewYork'ta en çok rahat kesimler ve canlı renkler dikkat çekiyor.




Londra moda haftası
NewYork da defile izleyenlerin stilleride çok dikkat çekti.NewYork'un hemen ardından başlayan Londra moda haftası yetenekli ve cesur tasarımcılarıyla izleyici karşısına çıktı.2013 yaz sezonu için çıkan bir çok detay da bordo ve kırmızının hakimiyeti gözlerden kaçmadı.



Milano Moda Haftası
Ustalığı sıcaklığı ve italyan cazibesiyle sıra Milano'nun gösteriş ve sadeliğin bir arada kulanıldığı tasarımlar gücünü zıtlıktan alıyor.Kadınsı ruhu vurgulayan Milano moda haftası önemli markaların defilelerine ev sahipliği yapıyor.



Paris moda haftası

Kapanışta dev markalara ev sahipliği yapan Paris moda haftası etkili parçalarla vurucu bir ilkbahar yaz sezonu vadediyor.Desenler ve oversize kesimler varlığını sürdürürken tasarım harikası aksesuarlar günlük stillere modern bir hava katacak.



                                                                 MODA : modablackk.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder