15 Kasım 2012 Perşembe

Lanvin 2012/13 Koleksiyon


MODA
Şık bir takım elbisenin içinde her erkek kendini yakışıklı ve havalı hisseder.Bu yüzdende ayakları yere basmaz özgüvenli bir duruş sergiler.Lanvin 2012/13 Koleksiyonu mafya vari bir tarzda oluşmuş doğrusu.




FASHİON
Erkeklerin vazgeçilmezi takım elbiseler olmazsa olmazıdır.Vücudunuza mükemmel oturan koyu renkli bir takım sizi toplantı odasından akşamki partiye rahatlıkla taşıyabilmeli.Açık renkli takım giymektense her zaman için ten renginize en uyumlu koyu renkleri tercih etmelisiniz.




Asi Bir Duruş İçin
Deri bir ceketi hem kumaş pantalonların hem de jeanlerinizin altına giyebilirsiniz.jean demişken kaliteli ve iyi kesimli bir model her erkeği iyi gösterir.Deri bir ceketin size katacağı havayı ise başka hiç bir şeyde yakalyamasınız.



Gündelik Şıklık İçin 
Hiç bir şey Deri kadar havalı ve gösterişli olamaz.Lanvin 2012/13 Koleksiyonu Deriye ağırlık veren tasarımcı gündelik kıyafetlere ağırlık vermiş deri ceket ve yelek  kendine güvenen erkek sitilini ortaya koymuş.
Ünlü tasarımcı"Lanvin"gündelik kıyafetlerde bu sene tulum trendini  bir çok modellerle ortaya koymuş.



Simsiyah Trend

Yeni sezonda oldukca sık karşılaşacağımız siyah tasarımcıların yeni yorumları sizleri büyüleyecek.Bu kış erkekler için oldukca rahat ve sakin geçecek.Her tarz içinde bir çok seçenek var.Herkese hitab eden her ortamda rahatlıkla kulanabileceğiniz  kıyafet ve aksesuarlarla trendlerle uyum sağlayın.

                                                                  MODA: modablackk.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder